1200+ posúdených zamestnancov

Máme skúsenosti s rôznymi profesiami a odvetviami výrobného aj nevýrobného charakteru

Široké portfólium ponúkaných služieb

Naši dodávatelia sú skúsení odborníci z oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia na pracovisku 

100+ spracovaných dokumentácií

Počas nášho pôsobenia vo verejnom zdravotníctve sme vypracovali mnoho odborných dokumentácií

Spoločnosti, ktoré s nami spolupracujú


a ďalší naši klienti


Prečo by ste mali spolupracovať s nami ?


Jednoducho
Zložité legislatívne predpisy a povinnosti Vám sprostredkúvame zrozumiteľnou rečou
Hospodárne
Svoje finančné, časové a iné zdroje využite čo najefektívnejšie, výmenou za kvalitu a hodnotu
Osobne
Sme rodinná firma, o našich klientov sa staráme, bez rozdielu odvetvia alebo veľkosti firmy
Profesionálne
Neustále sa vzdelávame, rastieme, plánujeme a nebojíme sa spájať s inými odborníkmi  

HWORK patrí medzi overené spoločnosti

Patríme do zoznamu oprávnených poskytovateľov pracovnej zdravotnej služby. Nájdete nás v zozname fyzických osôb - podnikateľov a  právnických osôb, ktoré vykonávajú samostatne dodávateľským spôsobom činnosť pracovnej zdravotnej služby pre zamestnancov vykonávajúcich práce zaradené do kategórie 1 a 2 (dohľad nad pracovnými podmienkami) podľa § 30aa ods. 2 písm. a) až d) zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia na základe ohlásenia Úradu verejného zdravotníctva SR. Zoznam povolených PZS  vydáva ÚVZ SR - TU. 

Naše produkty

Príručka pre prácu s potravinami

V nasledujúcej príručke pre prácu s potravinami nájdete stručne spracované témy a okruhy, ktoré je potrebné si osvojiť pre výkon epidemiologicky závažných činností. Čitateľ sa dozvie o základných hygienických pojmoch, povinnostiach pri práci s potravinami, ako sa suroviny skladujú, tepelne upravujú a vydávajú do obehu a mnoho ďalšieho. Rozdelená je do jednotlivých kapitol a na konci je skúšobný test na overenie nadobudnutých vedomostí. Táto publikácia slúži ako informačný a učebný materiál pre všetkých, ktorých zaujíma práca v gastronómii. Je písaná s dôrazom na praktickosť, jednoduchosť a ucelenosť tém. Veríme, že čitateľ si v nej nájde dôležité informácie, ktoré využije vo svojej praxi. Skúšobný test na overenie vedomostí je zložený z 35 otázok, pričom každá otázka obsahuje len jednu správnu odpoveď. Na úspešné zvládnutie testu je potrebné dosiahnutie aspoň 75% úspešnosti t. j. 26 správnych odpovedí. Svoje odpovede si môžete overiť v odpoveďovom hárku.   Autor a názov: Lenka Chudá, Príručka pre prácu s potravinami pre pracovníkov vykonávajúcich epidemiologicky závažné činnosti Rok a miesto vydania: 2022, Trnava ISBN 978-80-974441-0-5 Počet strán: 41

7,50 €

Online kurz Hygienické minimum

Hygienické minimum je prípravný kurz určený pre jednotlivcov aj skupiny, ktorí chcú pracovať s potravinami a vykonávať epidemiologicky závažné činnosti a potrebujú získať odbornú spôsobilosť, pretože nie sú vyučení v odbore, ale aj pre súčasných pracovníkov v gastronómii, ktorí si chcú obnoviť svoje znalosti a zvýšiť kvalifikáciu. Tento kurz nie je povinný, žiadny zákon ho neprikazuje, ale veľmi Vám uľahčí prípravu na skúšky pred komisiou RÚVZ, ktorá povinná je. Požiadavka odbornej spôsobilosti na prácu s potravinami totiž vyplýva zo zákona a zamestnávateľ nemôže prijať do zamestnania osobu, ktorá nie je odborne spôsobilá.   23.7. streda a 24.7. štvrtok 2025  Ako sa prihlásiť ?  Jednoducho vložte produkt do košíka, zaplaťte účastnícky poplatok (bankovým prevodom alebo online kartou) a automaticky získavate prístup na najbližší otváraný kurz. Link na prihlásenie do kurzu dostanete do Vášho mailu. 

55,00 €