Hygienické minimum je prípravný kurz určený pre jednotlivcov aj skupiny, ktorí chcú pracovať s potravinami a vykonávať epidemiologicky závažné činnosti a potrebujú získať odbornú spôsobilosť, pretože nie sú vyučení v odbore, ale aj pre súčasných pracovníkov v gastronómii, ktorí si chcú obnoviť svoje znalosti a zvýšiť kvalifikáciu. Tento kurz nie je povinný, žiadny zákon ho neprikazuje, ale veľmi Vám uľahčí prípravu na skúšky pred komisiou RÚVZ, ktorá povinná je. Požiadavka odbornej spôsobilosti na prácu s potravinami totiž vyplýva zo zákona a zamestnávateľ nemôže prijať do zamestnania osobu, ktorá nie je odborne spôsobilá.
Termín kurzu: 11.11. (pondelok) a 12.11. (utorok)
Ako sa prihlásiť ?
Jednoducho vložte produkt do košíka, zaplaťte účastnícky poplatok (bankovým prevodom alebo online kartou) a automaticky získavate prístup na najbližší otváraný kurz. Link na prihlásenie do kurzu dostanete do Vášho mailu.