Online kurz Hygienické minimum

Online kurz

Hygienické minimum je prípravný kurz určený pre jednotlivcov aj skupiny, ktorí chcú pracovať s potravinami a vykonávať epidemiologicky závažné činnosti a potrebujú získať odbornú spôsobilosť, pretože nie sú vyučení v odbore, ale aj pre súčasných pracovníkov v gastronómii, ktorí si chcú obnoviť svoje znalosti a zvýšiť kvalifikáciu. Tento kurz nie je povinný, žiadny zákon ho neprikazuje, ale veľmi Vám uľahčí prípravu na skúšky pred komisiou RÚVZ, ktorá povinná je. Požiadavka odbornej spôsobilosti na prácu s potravinami totiž vyplýva zo zákona a zamestnávateľ nemôže prijať do zamestnania osobu, ktorá nie je odborne spôsobilá.  

Termín kurzu: 11.11. (pondelok) a 12.11. (utorok)

Ako sa prihlásiť ? 

Jednoducho vložte produkt do košíka, zaplaťte účastnícky poplatok (bankovým prevodom alebo online kartou) a automaticky získavate prístup na najbližší otváraný kurz. Link na prihlásenie do kurzu dostanete do Vášho mailu. 

50,00 €

Potrebujete poradiť ohľadne kurzu ? Neváhajte sa na nás obrátiť, sme tu pre Vás.

hworkpzs@hworkpzs.sk