Objednajte si našu E-knihu
V nasledujúcej príručke pre prácu s potravinami nájdete stručne
spracované témy a okruhy, ktoré je potrebné si osvojiť pre výkon
epidemiologicky závažných činností. Čitateľ sa dozvie o
základných hygienických pojmoch, povinnostiach pri práci s
potravinami, ako sa suroviny skladujú, tepelne upravujú a
vydávajú do obehu a mnoho ďalšieho. Rozdelená je do
jednotlivých kapitol a na konci je skúšobný test na overenie
nadobudnutých vedomostí. Táto publikácia slúži ako informačný
a učebný materiál pre všetkých, ktorých zaujíma práca v
gastronómii. Je písaná s dôrazom na praktickosť, jednoduchosť a
ucelenosť tém. Veríme, že čitateľ si v nej nájde dôležité
informácie, ktoré využije vo svojej praxi.
Skúšobný test na overenie vedomostí je zložený z 35 otázok,
pričom každá otázka obsahuje len jednu správnu odpoveď. Na
úspešné zvládnutie testu je potrebné dosiahnutie aspoň 75%
úspešnosti t. j. 26 správnych odpovedí. Svoje odpovede si môžete
overiť v odpoveďovom hárku.
