E-knihy na stiahnutie

Moderný spôsob čítania kníh. Stiahnite si e-knihu vo formáte PDF do Vášho počítača, mobilu alebo tabletu a začnite sa vzdelávať už do pár minút.

Prečo e-kniha ? 

Neplatíte žiadne poštovné

Knihu v elektronickej podobe si stiahnete sami do Vášho počítača alebo iného zariadenia. Nemusíte platiť za dopravu.

Rýchly prístup k obsahu

Po úhrade za e-knihu si ju môžete stiahnuť ihneď, nemusíte čakať na doručenie poštou.

Kedykoľvek a kdekoľvek k dispozícii

Vašu e-knihu si môžete nosiť so sebou vo Vašom mobile či tablete, kdekoľvek ste a kedykoľvek ju potrebujete.

Šetrí životné prostredie a peniaze

Kúpou e-knihy šetríte životné prostredie a peniaze, pretože nemusela prejsť zdĺhavým a nákladným procesom vydania, tlače, väzby a logistiky. Navyše, nikdy sa nevypredá.

Príručka pre prácu s potravinami

V nasledujúcej príručke pre prácu s potravinami nájdete stručne spracované témy a okruhy, ktoré je potrebné si osvojiť pre výkon epidemiologicky závažných činností. Čitateľ sa dozvie o základných hygienických pojmoch, povinnostiach pri práci s potravinami, ako sa suroviny skladujú, tepelne upravujú a vydávajú do obehu a mnoho ďalšieho. Rozdelená je do jednotlivých kapitol a na konci je skúšobný test na overenie nadobudnutých vedomostí. Táto publikácia slúži ako informačný a učebný materiál pre všetkých, ktorých zaujíma práca v gastronómii. Je písaná s dôrazom na praktickosť, jednoduchosť a ucelenosť tém. Veríme, že čitateľ si v nej nájde dôležité informácie, ktoré  využije vo svojej praxi. Skúšobný test na overenie vedomostí je zložený z 35 otázok, pričom každá otázka obsahuje len jednu správnu odpoveď. Na úspešné zvládnutie testu je potrebné dosiahnutie aspoň 75% úspešnosti t. j. 26 správnych odpovedí. Svoje odpovede si môžete overiť v odpoveďovom hárku. 

7,50 € 9,00 €